öncelikle teşekkür ederim değerlendirmeleriniz için, haklısınız çok sönük olmuş renkler.. Bu çalışmayı hızlı yapmamı istediler yani bir günde bitir denildi biz de mesai dışında ancak iki günde bitirebildik.. evde akşamları çalışmak zor oluyor..
Bunun dışında dediğiniz gibi ben sonucunu bilerek başlamadım cephedeki görsel tasarımlara.. ben de çok üstat sayılmam bu programda ama gayret içindeyiz.. benim daha önceki çalışmada canlı renkler ve açık renkler kullanmamdan dolayı uygulanabilir renkler değil dediler. gerçekte uygulanabilecek biraz daha koyu renkler olsun falan dendi.. biz de bi şekilde çizdik.. ben de beyenmedim sonucu işin doğrusu.. projeyi verdikten sonrada söyledim eğer renk konusunda sıkıntı olursa değiştirebiliriz diye.. ama dönüş olmadı..
Bu tür çalışmalarda çıktığınız yolun sonunda karşınıza çıkacak ürünün nasıl bir ürün olacağını bilmek sanırım çooook çalışmak ve ortaya çok ürün koymakla ilgili.. Bizler şu anda yolun başında sayılırız..
İnsan gözü seviyesinden projeye bakmak daha güzel olabilir haklısınız.. Arka bahçeye yukarıdan bakmamın nedeni de arka bahçede bodrum kara inen bir merdiven var. bu detayı görmek isterler diye koydum. bu proje uygulanan ruhsat mimari ruhsat projeden birebir ölçekli çıktığı için detayı gösterme adına tepeden baktık
Bu arada Cinema4D pek bilmiyorum. Bir ara 3DSMax ile ilgilenmiştim... uzun bir aradan sonra şu anda 3dsmax a tekrar başladım.. autocad kullanmayı biliyorum.. archicad biraz biraz da allplan çalışıyoruz bakalım..